Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 27 hoteluri

Forio, Italia

Descriere Hotelul este situat in Ischia la doar 15 minute de baile termale Giardini PoseidonLocalizare Hotelul Costa Citara se afla la 500m de plaja si la 25km de centrul orasului Forio Dotari camere aer conditionat cu plata 7 Euro zi internet birou . . .

Forio, Italia Vezi locatia pe harta

Vacanta Insula Ischia - Mareco Resort Hotel 3 - Forio dIschiawwwmarecoresortitLocalizare Hotel Mareco Resort 3 este situat in orasul Forio una dintre cele mai frumoase zone din Ischia la 23 km de portul Ischia La doar 100 de metri de hotel se afla pl . . .

Forio, Italia Vezi locatia pe harta

Vacanta Insula Ischia - Hotel Tritone Resort and Spa 4 - Forio dIschiawwwhoteltritoneischiaitenLocalizare Hotelul este situat pe malul marii in golful San Francesco inconjurat de locuri incantatoare Cu o privire de ansamblu se poate descoperi verdele . . .

Forio, Italia Vezi locatia pe harta

Vacanta Insula Ischia - Hotel Terme Zi Carmela 3 - Forio di IschiawwwzicarmelacomenLocalizareHotelul Terme Zi Carmela 3 este situat in principalul oras al Insulei Ischia Forio la doar cativa pasi de centrul istoric Hotelul pune la dispozitie un resta . . .

Casamicciola Terme, Italia Vezi locatia pe harta

Vacanta Insula Ischia - Hotel Spa Continental Mare 4 - Casamicciola TermehttpwwwcontinentalmareitengLocalizare Hotel Spa Continental Mare 4 este situat pe o stanca cu vedere la golful Cafiero Intr-o plimbare printre leandrii insiruiti de-a lungul s . . .

Forio, Italia Vezi locatia pe harta

Vacanta Insula Ischia - Family Spa Hotel Le Canne 3 - Forio dIschiawwwalbergolecannecomLocalizare Hotelul Le Canne 3 este situat intr-o zona linistita la 5 minute de mers pe jos de plajele Chiaia si San Francesco Autobuzele publice se opresc in fata . . .

Forio, Italia Vezi locatia pe harta

Vacanta Insula Ischia - Hotel Terme Villa Teresa 3 - Forio dIschiawwwmarecoresortitLocalizare Villa Teresa are vedere la golful Citara si o piscina cu vedere la mare Hotelul este situat in partea de sud a insulei Ischia la doar 10 minute de centrul o . . .

Casamicciola Terme, Italia Vezi locatia pe harta

Vacanta Insula Ischia - Hotel Terme Manzi Hotel Spa 5 - Casamicciola TermewwwtermemanzihotelcomenindexLocalizare Terme Manzi Hotel Spa se afla la 45 de minute de portul din Napoli Este o cladire istorica a anilor 1800 renovata cu pricepere si trans . . .

Forio, Italia Vezi locatia pe harta

Vacanta Insula Ischia - Hotel Villa Melodie 3 - Forio dIschiawwwmelodieitenLocalizare Hotelul Villa Melodie se afla pe partea de vest a insulei Ischia in orasul Forio pe un promontoriu care il separa de plaja Citara Vila este inconjurata de podgorii . . .

Forio, Italia Vezi locatia pe harta

Vacanta Insula Ischia - Hotel Eden Park 3 - Forio dIschiawwwhoteledenparkischiacomenLocalizare Hotelul Eden Park 3 isi intampina oaspetii in Forio cel mai mare si mai pitoresc oras de pe insula Ischia renumit pentru apusurile sale rosii ca flacara La . . .

Forio, Italia Vezi locatia pe harta

Vacanta Insula Ischia - Hotel Terme Providence Health Beauty 4 - Forio di IschiahttpwwwprovidenceitenLocalizare Hotelul Terme Providence este amplasat intre mare si munte intr-unul dintre cele mai incantatoare locuri din Ischia golful Citara renumit . . .

Forio, Italia Vezi locatia pe harta

Vacanta Insula Ischia - Hotel Sorriso Thermae Resort Spa 4 superior - Forio dIschiahttpwwwsorrisoresortitenLocalizare Hotelul Sorriso Thermae Resort SPA 4 este locul ideal pentru a petrece un sejur placut pe insula Ischia inepuizabila in a-ti ofer . . .

Forio, Italia Vezi locatia pe harta

Vacanta Insula Ischia - Hotel San Franesco 4 - Forio dIschiahttpwwwhotelsanfrancescoischiaitHomeLocalizare Hotelul San Francesco 4 este situat in Forio dIschia una dintre cele mai frumoase zone din Ischia loc de unde turistii pot avea parte de niste . . .

Ischia, Italia

Descriere Hotelul Oriente este vesel colorat si se remarca prin arcadele in stil maur ale balcoanelor Este situat foarte central in Ischia aproape de port si ofera piscina atat interioara cat si exterioara sauna si bai turcesti Localizare Hotelul Ori . . .